Havermoutreepjes voor Baby's

Brittany Mullins is terug met een heerlijk recept! Deze makkelijke Havermoutreepjes (ook wel papreepjes genoemd) zijn perfect als vingerfood voor baby-led weaning. Ze zijn klaar in 5 minuten en je hebt slechts 3 simpele ingrediënten nodig.

Vegan + glutenvrij!

Ingrediënten

▢ 1/3 cup (30 g) snelle havermout (glutenvrij indien nodig)
▢ 1/3 cup (80 ml) ongezoete amandelmelk
▢ 1/2 rijpe banaan, geprakt (of 1/4 cup (60 ml) appelmoes of 1/4 cup (60 ml) gepureerde zoete aardappel)

Zo maak je ze

  • Mengen – Doe de havermout, melk en geprakte banaan in een kleine, magnetronbestendige schaal. Ik gebruik graag glazen bewaarbakjes. Roer alles goed door en druk het mengsel gelijkmatig aan in de schaal.

  • Koken – Zet de schaal in de magnetron en verwarm 2 minuten op de hoogste stand. Haal het er daarna voorzichtig uit – het zal heet zijn!

  • Afkoelen – Snijd de gekookte pap in vier reepjes en laat ze ongeveer 5 minuten afkoelen voordat je ze aan je baby geeft. Gebruik een spatel om ze voorzichtig uit de schaal te halen en laat ze volledig afkoelen.






Vorige
Vorige

Yoghurtmuffins voor peuters

Volgende
Volgende

Bananen Havermout Pannenkoekjes voor Baby's